top of page

Hvem er vi?

Murermester Juel

Kalk og Mørtel er stiftet af Murermester Tonni Juel Hansen. Han har over 20 års erfaring inden for murerfaget og mestrer de gamle teknikker der holder vor gamle bygningsmasse ung.

 

Murermester Juel har udover murerbranchen også arbejdet i forsvaret hvorfra hans punktlighed, ordenssans og struktur har rod.

 

Hos Murermester Juel banker et passioneret hjerte for det smukke murerarbejde.

Da firmaet blev grundlagt var det særligt en ting, der var motivationen; at restaurere ældre bygninger med de originale, gamle og gennemprøvede teknikker.

Kalk og Mørtel

Kalk og Mørtel laver alle typer murerarbejde inden for restaurering, renovering, understrygning, kalk opgaver, tilbygninger samt mindre tag- og facade opgaver.

Med passioneret forkærlighed for ældre ejendomme er Kalk og Mørtel garant for et altid professionelt, engageret samt løsningsorienteret samarbejde.

 

Omgangstonen i firmaet er altid frisk, munter og ligefrem. Der skal være plads til alle og højt til loftet. Humoren er det første der forsvinder hvis man ikke giver rum til hinanden. Her i firmaet kan der tales om alt, blot man er høflig og har et glimt i øjet.

Kalk og Mørtel er historisk murværk i kyndige hænder.

Fra ide til handling

Kalk og Mørtel er altid frisk på nye udfordrende opgaver. Det være sig inden for alt alment murerarbejde, og specielt restaurering på hele Sjælland.

I har en ide, tanke eller måske ligefrem en drøm om et murerprojekt. Det kan I starten være Jer lidt ukonkret hvordan projektet skal føres ud i livet, men her vil Kalk og Mørtel gerne være en aktiv partner.

Vi ser det som vores fornemste opgave at forstå, fortolke og udføre vore kunders tanker og drømme.

Vi har masser af virkelyst, viden og kompetencer inden for murerfaget. Kombineret med Jeres visioner bliver drømmen omsat til bundsolidt og langtidsholdbart murerhåndværk.

"Kalk og Mørtel er historisk murværk i kyndige hænder"

bottom of page